XII Cursa Templers de Lleida 2018

XII Cursa Templers de Lleida 2018

Aquest any en la dotzena edició de la Cursa dels Templers de Lleida s’estrena com a runner i socia del C.E Rocko, la Vanessa Briz. En una cursa de 10km pels carrer del centre de la ciutat, amb sortida i arriba al Turó de Gardeny.

No ens podem oblidar de la resta de participans i representants del club, com; el Marc Diaz i el David Sarroca.

Crònica de la Vanessa:

Al principi, estava una mica nerviosa als dies previs a la carrera, ja que era el primer cop que assitia a una cursa de 10km. El dia de la cursa, aquests nervis van acabant ser emoció, ja que l’ambient que es respira entre els aspirants és un xut d’energia per tu també. Després, una vegada van donar la sortida se’m van passar tots els nervis i aquell va ser el moment en què volia demostrar que volia acabar la cursa i si podia ser superar-me a mi mateixa en el temps. Va ser una experiència nova per a mi i pel simple fet de prendre la sortida ja va ser un èxit perquè mai havia imagina’t de començar a fer “running” i apuntar-me a una cursa.

Per acabar, quan vaig veure la meta ja em vaig donar compte que tot l’esforç durant al cursa va merèixer la pena i el somriure a la boca quan es creuar la meta no te’l pot treure ningú.

Òbviament, prometo repetir.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada