BUFF EPIC TRAIL 2018

BUFF EPIC TRAIL 2018

Un any mes a Barruera es celebra la Buff Epic Trail, una cursa amb diferents distàncies: 11km, 26km. 42km i 65km.

El quadre recorreguts content amb pronunciades pujades i descens de vèrtic per terrenys tècnics.

Tot un festival del deport. Competició, diversió, muntanya i naturalesa. Aquest any tenim participació del club en gairebé totes les modalitats.

A la cursa de 11km a: –> Vanesa Briz amb 1h 42m

A la de 26km: –> David Sarroca amb 5h 36m

 

A la de 42km: –> Ivan Sabaté amb 5h 12m

Crònica de David Sarroca:

La meva primera Trail de casi 30km, no els havia fet mai, el meu objectiu sobretot era acabar-la!

Comença una cursa amb un ambient molt guapo, la primera part de la carrera molt bé, arribo al cim mes alt, amb molt bones sensacions i bastant ràpid! Content perquè la baixada podia apretar, llavors va arribar la decepció, fallo de “novato”, no portar unes bambes adequades. Vaig arribar a baix com vaig poder, amb els dits del peu molt malament, sang, rampes,… hem vaig plantejar abandonar, però no podia, volia acabar. Quan vaig arribar a baix i podia córrer millor, llavors vaig apretar fins al final… vaig acabar amb bones sensacions, tot i que hagués pogut millorar molt… la pròxima millor segur!

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada