3a EDICIÓ DE LA CURSA DE LA TRUITA

3a EDICIÓ DE LA CURSA DE LA TRUITA

Diumenge 21 d’abril, Alfarràs va acollir la tercera cursa de la truita dins del marc de les activitats programades a la 4a Mostra de Truita de Riu 2018.. cita puntuable per a la Lliga Ponent Eurosomni en els 10 i els 5 kilòmetres.

En aquesta edició s’han inscrit 113 persones a córrer o caminar pels voltants de l’espai natural del Canal de Pinyana i el Riu Noguera Ribagorçana.

Entre ells els nostres corredors, David Sarroca, Jordi Torrelles ( que desprès de guanyar a la Mitja Marató del Montsec el dia anterior, sembla que no en va tenir prou) i Vanesa Briz.

Crònica de Vanesa Briz:

Una altra cursa a la butxaca, aquest cop no podia faltar a la cursa de la Truita d’Alfarràs! Era la primera vegada que la feia, i aquest cop puc dir que vaig tenir que fer sola els 10km, sense el Bebeto ni la Lara.

Des de que faig curses és la cursa que he fet amb més temps (57m), vaig patir molta calor i això portava a una deshidratació que al km4 vaig pensar que perquè no m’havia apuntat a la de 5km.

No obstant, les ganes, la força de voluntat i una corredora que al km 8 em va agafar i em va animar, vaig poder-la acabar!

Quan vaig veure la meta, un xut d’adrenalina em va despertar per fer l’últim esforç i llavors vaig tenir una sensació d’orgull en mi mateixa i encara que no estava satisfeta amb el temps sempre podré dir que la vaig fer! I ara a entrenar més i a per la pròxima!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada