10ena Cursa de la Serra de Puigverd

10ena Cursa de la Serra de Puigverd

Aquest cap de setmana es va celebrar la 10ena Cursa de la Serra de Puigverd de Lleida, una cursa dintre de la LLiga de Ponent Eurosomni. Una cursa on s’han reunit uns 700 participants entre totes les propostes (10k, 6k, curses infantils, i caminata. I un recorregut on el 70% terra i el 30% d’asfalt.

 

La Mònica Malla membre del C.E. Rocko, desprès de més de 2 anys inactiva, va participar en el recorregut de 10k. Un recorregut gens desconegut per ella i on jugava com a casa. Tot i que la sorpresa final (3a General Femenina amb un temps de 48’20m) no era gens esperada, va treballar tot el recorregut per poder-la acabar amb el millor rendiment i satisfacció.

  • Mònica – Desprès de més de 2 anys sense participar en cap cursa i entrenar aquests darrers 3 mesos quan podia, no volia deixar perdre l’oportunitat de tornar a les curses, tenir reptes i motivació de superació. En cap moment esperava el resultat que vaig obtenir, tant sols esperava poder-la acabar dignament i amb mes temps del que faig fer. Però quan estàs a la línia de sortir i et tremola tot el cos dels nervis i les ganes que tens de sortir corrents, bufff com enyorava aquesta sensació. Sobretot, vaig decidir no sortir a morir, tot just acabo de començar i cal fer-ho poc a poc, així que durant tot el recorregut hem vaig anar buscant metes entre els corredors ( ara haver si puc agafar aquest, i desprès aquella noia i vaig guanyant posicions…), buscant un ritme còmode, anar recuperant i endavant altre cop augmentant a poquet a poquet. La veritat que des de que vaig sortir hem vaig trobar molt be, còmoda i segura. Potser per això, i sense mirar el rellotge fins l’últim km ( no hem podia creure el ritme que portava) treballar per sensacions, va ser el que hem va portar aquest resultat.
  • Pensar en l’arribada, que per primera vegada hi ha el “peke” esperant-me per creuar la meta, sens dubte, era el millor regal.
  • Organització un 10!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada